ORZ Briefhoofd.jpg

Wat is de ORZ?

ORZ staat voor Ondernemersvereniging Rotterdam-Zuid en is een zeer actieve vereniging van ondernemingen en ondernemers die gevestigd en/of werkzaam zijn in het zuidelijke deel van Rotterdam.

ORZ is per 01-01-2007 ontstaan uit de fusie tussen Businessclub Zaken op Zuid en Ondernemersorganisatie Charlois/-Waalhaven. De nieuwe ondernemers-vereniging richt de aandacht op het zuidelijke deel van Rotterdam, waardoor de naam Ondernemersvereniging Rotterdam-Zuid (ORZ) voor de hand ligt.

 

Lid worden van ORZ?

Ondernemers en ondernemingen die gevestigd en werkzaam zijn in het zuidelijke deel van Rotterdam, voor zover niet werkzaam in de detailhandel, kunnen lid worden van ORZ. Ondernemingen die buiten dit gebied zijn gevestigd en binnen dit gebied werkzaam zijn en/of daar hun voornaamste belangen hebben, kunnen ook door het bestuur worden toegelaten.
ORZ richt zich niet op de detailhandel, omdat voor deze ondernemers met hun specifieke belangen, al verschillende winkeliersverenigingen in Rotterdam-Zuid bestaan.

Voor €275,- euro per jaar kunt u al lid worden van het grootste ondernemerscollectief van Rotterdam-Zuid en….

 

ORZ Bijeenkomsten

RotterTram Ontbijt

2 mei 2019

 

ALV

4 april 2019

 

Nieuws 2019

maxresdefault.jpg

Werkzaamheden in en om Rotterdam

2 april 2019
We kondigden u het al eerder aan: de komende maanden wordt er in en rond Rotterdam enorm hard gewerkt aan het opknappen van wegen en andere infrastructuur.

De werkzaamheden aan de Maastunnel en de Coolsingel kende u natuurlijk al. Maar daarnaast gaan NS/ProRail ook aan de slag op een aantal spoortrajecten, vervangt de RET de tramsporen op de Erasmusbrug, Weena en Hofplein en vindt er onderhoud plaats aan de A20 en andere belangrijke wegen…

 
gemeente rotterdam.jpg

Aan Maastunnel-Alliantie mbt ontwikkelingen MST

8 maart 2019
Graag informeer ik u over de ontwikkelingen rond de Maastunnel met deze brief.

Renovatie fiets- en voetgangerstunnel
Nadat de autotunnels deze zomer weer open zijn, staat de renovatie van de tunnels voor fietsers en voetgangers (de FVT) gepland. Dit maakt onderdeel uit van het totale project renovatie Maastunnel.

De renovatie van de FVT wordt uitgebreid om de grootste werkzaamheden in één keer uit te voeren. Door dit nu te doen kunnen in de toekomst afsluitingen van