ORZ Briefhoofd.jpg

Wat is de ORZ?

ORZ staat voor Ondernemersvereniging Rotterdam-Zuid en is een zeer actieve vereniging van ondernemingen en ondernemers die gevestigd en/of werkzaam zijn in het zuidelijke deel van Rotterdam.

ORZ is per 01-01-2007 ontstaan uit de fusie tussen Businessclub Zaken op Zuid en Ondernemersorganisatie Charlois/-Waalhaven. De nieuwe ondernemers-vereniging richt de aandacht op het zuidelijke deel van Rotterdam, waardoor de naam Ondernemersvereniging Rotterdam-Zuid (ORZ) voor de hand ligt.

 

Lid worden van ORZ?

Ondernemers en ondernemingen die gevestigd en werkzaam zijn in het zuidelijke deel van Rotterdam, voor zover niet werkzaam in de detailhandel, kunnen lid worden van ORZ. Ondernemingen die buiten dit gebied zijn gevestigd en binnen dit gebied werkzaam zijn en/of daar hun voornaamste belangen hebben, kunnen ook door het bestuur worden toegelaten.
ORZ richt zich niet op de detailhandel, omdat voor deze ondernemers met hun specifieke belangen, al verschillende winkeliersverenigingen in Rotterdam-Zuid bestaan.

Voor €275,- euro per jaar kunt u al lid worden van het grootste ondernemerscollectief van Rotterdam-Zuid en….

 

ORZ Bijeenkomsten

RotterTram Ontbijt

2 mei 2019

 

BBQ Portcity

4 juli 2019

 

Nieuws 2019

BBQ 4 juli 2019 ORZ

De BBQ van de Ondernemersvereniging Rotterdam-Zuid werd dit jaar gehouden bij Lunchcafé Port City II. Een markante plek aan de Waalhaven. Geholpen door het fantastische weer werd het ook een gezellige en lekkere BBQ. 40 leden en gasten konden op deze donderdagmiddag even vrijmaken om te netwerken. En wees nou eerlijk eten moeten we toch dus waarom zou je het niet combineren.Tijdens de openingswoorden werd er kort teruggeblikt op de evenementen welke we dit jaar met elkaar hebben gehad, en belangrijker nog een korte vooruitblik gegeven op wat er komen gaat. 12 september zijn we te gast bij Deloitte aan het Wilhelminaplein. Ook houden we de tweede helft van dit jaar nog twee ontbijtsessies.

Op dinsdag 1 oktober gaan we met een aantal jonge leden rond de ontbijttafel om met elkaar van gedachten te wisselen hoe de jongere generatie het netwerken en relatiebeheer zien. Gaan we elkaar minder ontmoeten de komende jaren vanwege social media of juist niet. Interessante vraagstukken. De eerste aanmeldingen hebben we tijdens de BBQ al ontvangen, en aanmelden kan nog steeds bij het secretariaat. De verzorging door Lunchcafé Port City II was prima en de sfeer zat er goed in. Traditioneel een mooi moment om elkaar een goede vakantie te wensen.

 
ORZ Briefhoofd 2.jpg

Uitnodiging Zomer BBQ

18 juni 2019
Geachte ondernemer,
Op donderdag 4 juli 2019 organiseert de Ondernemersvereniging Rotterdam-Zuid de traditionele
BBQ óp Zuid.

De BBQ wordt dit keer georganiseerd op een indrukwekkende en gemakkelijk bereikbare locatie met
zicht op de Rotterdamse Waalhaven: Lunchcafé PortCity II, gevestigd aan de Waalhaven-Zuidzijde 19.